keskiviikkona, marraskuuta 21, 2007

back in business!

Istun kuumeessa kotona. Siis ihan oikeassakin, ei pelkässä vauvasellaisessa. Juuri soitin pomolle ja ilmoitin, että kyselee iltavuoroon tuuraajaa. On kyllä ollutkin niin nuutunut olo, että en kuumeen nousua hämmästellyt.

Ja vauvaprojekti sitten: Jännäyspäiviä elellään, sillä menkkojen pitäisi tulla viimeistään perjantaina. Luin tuossa aiempia kirjoituksiani, on sitä oikeasti ollut todella onnekas kun tuli aikoinaan niin pian raskaaksi. Nyt tuntuu, ettei ole tärpännyt. Olenhan minä hätäisenä jo pari negaa testannutkin, vielä erityisen herkillä testeillä. Liäksi on niin kovat PMS-oireet ärtymyksineen, että ei ole epäselvää etteikö vuoto taas ala.

Rankinta on kyllä tämä kierto kierrolta jännittäminen. Nyt on oikeasti vasta toinen kierro todellisempaa yritystä, joten ei saisi hätäillä. Siltikin pettymys tuntuu paskalta. Mutta ei se mitään, nyt ollaan kuitenkin hiljalleen back in business, ja toiveissa olisi vielä vuoden 2008 aikana elävä nyytti syliin saada.
(Mutta nuo testit voisi joku oikeasti tulla ottamaan minulta lukkojen taakse....)

4 kommenttia:

Arkipurkka kirjoitti...

Voi, toivon niin sitä pientä nyyttiä teille! Olen seurannut tätä blogia alusta asti ja sittemmin rohjennut laittaa omankin blogin pystyyn.

Pikaista paranemista ja parhainta onnea yritykseen!

JonnaKonna kirjoitti...

Oi, kuulostaa siltä että teillä on tosiaankin taas sitä "yritystä" päällä. Ihanaa. Meillä on tärpännyt joka kerta yhtä helposti(4 kertaa)ja koen meidän olevan siinä todella onnekkaita. Toivon teillekin tärppiä pian!

Halit.

TiinaR kirjoitti...

*tassunjälki*

Plussatuulia sinne päin!Toivottavasti pian tärppää.

Me ollaan kaksi vuotta yritetty pikkukakkosta, kesällä oli kohdunulkoinen raskaus. Esikoista yritettiin 4kk ja tätä kesken mennyttä vain 1kk. Nyt on toinen yrityskierto menossa tuon kohdunulkoisen jälkeen. Välillä meinaa epätoivo iskea, joka kuukausihan sitä plussaa odottaa.

orava kirjoitti...

Kiva kuulla, että pettymys helpottaa ja laitatte uutta yritystä kehiin. :) Kovasti paljon peukutan täällä!