torstaina, huhtikuuta 24, 2008

Syyllinen löytyi....

Pikaista raporttia töiden ääreltä. Lääkäristä tultu, ja kerrankin oli asiantunteva ja perusteellinen lääkäri! Eli oletettu syyllinen supisteluihin löydettiin. Ilmeisesti kohdussa oleva väliseinä aiheuttaa ennenaikaisia supisteluja, koska kohtu joutuu venymään tavallista enemmän. Kohdunsuu oli oikein napakasti kiinni, kohdunkaulalla oli pituutta yli 5 senttimetriä. Mikäli supistelut alkavat häiritä elämää enemmänkin, niin on mahdollista aloittaa supistusta estävä lääke. Sen ikävänä sivuvaikutuksena on vain sydämen tykytys ja vapisevat kädet, joten en halunnut vielä aloittaa. Eli nyt vain tarkkaillaan, miten supistukset jatkuvat. Kohdunsuulta otettiin myös bakteerinäyte tulehdusten varalta ja annoin myös pissanäytteen. Mikäli olo jatkuu ihan hyvänä, niin seuraava tilannetsekkaus on sitten toukokuun lopussa rakenneultrassa.

Samalla löytyi myös syyllinen minua piinanneille verenvuodoille, istukan reuna on ihan kohdunsuulla, muuten istukka näytti olevan takaseinämässä kiinni. Sitäkin katsotaan sitten tarkemmin rakenneultrassa.

Ja käiveröllä näytti olevan kaikki hyvin, pää pyöri ja voltteja otettiin. On myös kasvanut ihan oikeaoppisesti, lääkäri sai iäksi 17+6.

Eli nyt sitten ei taas murehdita, vaan suunnataan katse sinne toukokuun loppuun. Kyllä me tästä käiverön kanssa selvitään!

Cazze 17+5

6 kommenttia:

Kukannuppu kirjoitti...

Hienoa, ihanaa, mahtavaa, JEE! Nyt iloitkaa ja riemuitkaa (rauhallisesti kuitenkin)!

orava kirjoitti...

Hienoa!

juuri kirjoitti...

:-) mahtava homma ja hauskaa kevättä teille!

JonnaKonna kirjoitti...

Ihania uutisia! :o)

Istuallaan kirjoitti...

Nyt on pullat hyvin uunissa. Tsemiä!!!

Sanna kirjoitti...

Ihana juttu =) hienoa, että syylliset löytyivät eikä tarvitse miettiä kokoajan missä vika. Oikein mukavia kevätpäiviä teille!