maanantaina, kesäkuuta 25, 2007

Kipuilua.

Pelottaa! Tänään on tuntunut alavatsalla taas lisääntyvää kipuilua. Juuri niin kuin menkat olisi tulossa. Jotenkin kipu on täsmälleen samanlaista munasarjavihlaisua kuin menkoissakin on. Nyt pelkään, että se vuoto on myös tulossa.

Toinen oire, eli huimaus on myös tänään ollut pahasti haittaamassa työntekoa. Kiire päivä, ja minä en meinaa pystyä kävelemään pitkää käytävää horjahtamatta välillä! Jäin miettimään, että josko olisi rautakuurin paikka. Yleensä sen syöntiä kai suositellaan toisella kolmanneksella, mutta ei kai siitä haittaakaan voisi olla jo nyt? Alkaa työkaverit vielä katsoa, että maistissako minä töissä käyn.

Kumppani on ollut tänään ymmärtäväinen, päivitteli vain, kun lähdin jumpalle huimauksesta huolimatta. Jotenkin oli kuitenkin sellainen tunne, että pää pitää saada nollattua. Ja hyvinhän se nollaantui enkä edes steppilaudalta tipahtanut =D

Kävimme illalla katsomassa omakotitaloa, joka oli selvästi kyhätty kasaan kaikista halvimmista materiaaleista mitä on löytnyt, oli aika ahdistavan oloinen paikka. Kävelimme asunnon läpi nopeasti takaisin autoon... Kyllä saa tämä rivari kelvata, ennen kuin se oikea kolahtaa kohdalle!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Minulle neuvolassa sanottiin, että vatsakipuilu on normaalia. Ja siis se on välillä ollut kovaakin. Oman vatsani saa kipeäksi ponnistelu ja kaikki vaatteet, jotka painavat alavatsaa. Eli esim. hipster-sukkikset yms. Huimausta mulla oli jo viikkoa ennen plussausta, edelleen herkästi heiluttaa, mutta saan sen pysymään juomalla ja syömällä kurissa, samoin kuin kuvotuksen.

Mönkiäisen emo 6+6