maanantaina, maaliskuuta 17, 2008

Huomenna viisaampi...

Huomenna olisi heti yhdeksältä aamulla np-ultra, eli sinne asti pitäisi nyt vain malttaa odottaa. Soitin asiasta neuvolaankin, mutta eivätpä osanneet oikein muuta sanoa kuin että odottaa nyt sitä ultraa. Terveydenhoitaja kyllä lohdutteli, että voi olla ihan harmitonta vuotoa.

Se vuotoa on jatkunut tänäänkin, ja lisäksi kohtu tuntuu hyvin aralta. En varmaan olisikaan niin hädissäni, mutta tuo kohdun aristaminen saa kyllä pelkäämään. Äsken kuuntelin jälleen sydänäänet, ja kyllä siellä ainakin vielä on elämää.

Olo on ollut aika lannistunut, viime raskauden aikaiset pelot ovat palautuneet oikein kunnolla mieleen. No, yhden päivän taisinkin ehtiä "turvallisten viikkojen" täyttymisestä iloita. Rukoilen koko ajan mielessäni, että tämän lapsen annettaisiin meille jäädä... Sinnittele nyt pikkuinen, huomenna selviää mikä ihme siellä meidän oloamme kiusaa...

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi Cazze! Olen hengessä mukana ja rutistan oikein lujaa. Oikein kovasti suojelusta pienelle. t.piitu

irkku kirjoitti...

Lohdutuksen sana, vaikka eipä se juuri nyt taida lohduttaa, viikkojen puolesta sopisi olla istukan kiinnittymisestä johtuvaa vuotoa.

Pidän peukkuja!

JonnaKonna kirjoitti...

Kellon mukaan olette just nyt ultrassa... Toivon sydämeni pohjasta että kaikki on kunnossa!

Sanna kirjoitti...

Täällä peukkuja pitelen, toivottavasti kaikki on hyvin ja vuoto johtui istukan liikkumisesta. Eikös se ollut kohdunsuulla? Hali.

Kukannuppu kirjoitti...

Voi että, kyllä teitä tällä asialla koetellaan. Lämmin halaus, kumpa kaikki menisi hyvin.

milla-emeliina kirjoitti...

Täällä myös yksi mukana jännittäjä ja parhaimman toivoja. Olkoon tämä vain yksi kokemus lisää, joka saa teidät arvostamaan tulevaa vauvaa yhä enemmän. Jos nyt enempi on ylipäänsä mahdollista.