torstaina, huhtikuuta 03, 2008

Viikkoja keräilemään

Lääkärissä käyty. Tärkein uutinen oli se, että kohdunsuu oli erittäin napakasti kiinni! Vuotoa oli nyt tutkimushetkelläkin, lääkäri katsoi vauskin vointia ultrallakin. Mitään syytä vuodolle ei kuitenkaan löytynyt, hematoomaa ei kohdussa tai istukan läheisyydessä näkynyt. Lääkäri arveli, että minun vuotoni olisi muualta limakalvoilta.

Eli mysteeriksi tuo vuoto nyt sitten näyttää jäävän, mutta nyt on tärkeintä se, että ainakin nyt kaikki näytti olevan kunnossa. Määrättiin kuitenkin vielä kaksi päivää sairaslomaa, jotta ottaisin vielä rennosti, sitten minulla alkaakin viikon hiihtoloma, niin voin jatkaa samalla linjalla. Olen jo miettinyt, että olenko turhankin pelokas, mutta ehkäpä pelko on sallittua. Nyt minun on kuitenkin tuo tuhruttelu kestettävä ja uskottava, että on normaalia. Ensi viikon torstain haluan etenkin ohittaa hyvillä mielin murehtimatta.

Kävin ystäväni kanssa lounaalla, tuntui hyvältä purkaa ulos kaikkia pelkoja kuten toiveitakin. Hänellä on 1-vuotias suloinen poika, ja hän on ollut tukipylvääni raskauden alkumetreiltä saakka. Vaikka lapsettomana olen kokenut monesti tippuneeni lapsiperheiden jutusteluiden ulkopuolelle, niin nyt oikein imen kaikkea tietoa nukkumisista ja ruokailuista vauvan kehitykseen. Tuntuu että olen ihan untamo kaikkien niiden asioiden keskellä. Ehkäpä nyt on pikku hiljaa alettava valmistautumaan mahdollisesti 25 viikon päässä odottavaan muutokseen....

Cazze 14+5

6 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Mukava lukea hyviä uutisia =) Nyt sitten sitä lepoa vain ja nautiskelet kasvavasta massusta. Ja toki saa olla pelkoja, tuskin yksikään raskaus on koskaan peloitta mennyt. Ja sinulla on erityisesti syitä pelätä. Jaksuja ja mukavaa lomaa!

Sari kirjoitti...

Ketäpä ei jännittäisi ja pelottaisi oman lapsensa puolesta vastaavassa tilanteessa. Itsekin pelkäsin pahinta nuorinta neitiä odottaessa, kun vuotoa tuli alkuun, kun edellinen oli mennyt kesken. Onneksi kaikki kuitenkin meni hyvin lopulta, tosin en uskaltanut kertoa raskaudesta kovin monelle ennen puolta väliä, kun edellinen oli mennyt kesken.

Onnea oikein roppa kaupalla raskauteen ja onneksi kaikki oli hyvin nyt. Hauskaa lomaa ja yritä sivuuttaa ensi torstai miettimättä. vaikka tiedän että ko. päivä pyörii varmasti mielessä, niin se oli itsellänikin. Suoraan sanoen se pelotti, kun vielä lääkäri sattui samalle päivälle silloin.

Mutta oikeasti onnea, kyllä vauvan on nyt tarkoitus tulla teille. :)

pilami kirjoitti...

Ihana kuulla, että raskaus näyttää etenevän hyvin. Lämpimiä ajatuksia!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Cazze,
osuin ensimmäistä kertaa blogiisi ja kertomasi todella puhuttelee. Olen 33-vuotias ja vasta alkanut tuntea, että tahtoisin lapsen. Minullakin on kaksiosainen kohtu. En ole miehellenikään vielä suoraan kertonut tästä toiveesta, se on vasta niin tuore ja itsekin sitä ihmettelen. Toivon todella, että teille syntyisi odottamanne lapsi!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Osuin "vahingossa" sun blogiisi, ja huomasin, että meillä on LA aika lähellä toisiaan, meillä 2.10. Joten varmasti jatkossa seurailen sun blogiasi.
Mulla oli myös aikaisemmin ajatus, että lapset saa jäädä muiden hommaksi, mutta näin tässä nyt vaan on käynyt...

Kukannuppu kirjoitti...

Hei Cazze, mitä kuuluu?
Miten viime viikot ovat menneet?