lauantaina, syyskuuta 11, 2010

8+0 pelossa

Tiistaina alkuraskauden ultrassa löytyi pikkuinen sentin kokoinen mötkäle, jolla sydän sykki hurjaa vauhtia! Kaikki vaikutti olevan niin kuin pitkin.

Nyt kuitenkin toivon, että olisin ottanut sen ultran vasta tulevalle viikolle. Tänään, kun viikkoja on kasassa 8+0, alkoi rusehtava vuoto. Kohtu tuntuu aralta, mutta isompia kipuja ei ole. Vuoto oli aluksi tummanruskeaa, nyt vaaleampaa.

Ahdistaa ja pelottaa. Yleisiä keskenmenon viikkojahan nämä ovat, mutta olin jotenkin sallinut itseni jo huokaista helpotuksesta kun näin sen sykkeen ultrassa. Mieskin uskalsi jo puhua ääneen, että meidän typystä olisi tulossa isosisko.

Kaivoin esille jo kotidopplerinkin, mutta arvasinkin, että turha sillä on vielä sydänääniä etsiä. Etsinpä kummiskin, enkä tietenkään löytänyt. Ja ei helpottanut oloa yhtään. Tyhmä minä.

5 kommenttia:

noora kirjoitti...

Koskaan ei tietenkään voi tietää, mutta mulla on kaikissa raskauksissani ollut vuotoa juuri tuona ajankohtana, sillä silloin olisi normaalistikin kuukautiset. Eli voi tosiaan olla ihan harmitonta! Ja vuoto on juurikin ollut sellaista vanhaa verta, ruskeaa.

Pidetään peukkuja pystyssä!<3

Elina kirjoitti...

sama homma, mulla tuli rv 8 + ruskeeta vuotoa ja osoittautui vaarattomaksi. TSemppiä!!

Toivottavasti kyse ei ole mistään vakavasta. <3

orava kirjoitti...

Toivottavasti on ihan harmitonta vuotoa! Itselläni tokassa raskaudessa tuhrutteli rv 8-14 säännöllisen epäsäännöllisesti= just kun pääsin huokaisemaan helpotuksesta, niin johan taas tuhrutteli.:/ Mitään syytä ei löytynyt ja raskaus päättyi onnellisesti.

Onnea odotukseen! :)

Katja kirjoitti...

Minullakin oli ihan kirkastakin vuotoa raskauden alussa. Toivottavasti todellakin kaikki olisi hyvin! Paljon paljon onnea matkaan <3

-Katja, uusi lukijasi- :)

Anniina kirjoitti...

Täällä pidetään myös peukkuja pystyssä että kaikki on hyvin! <3

Tuhrutteluvuotoa tuli itselläkin noilla viikoilla, ja varhaisraskauden ultran jälkeen ihan semmosta kirkasta verta vähän enemmänkin. Se on piinaavaa, enkä mä ainakaan oppinut koko raskauden aikana olemaan tarkistamatta vessakäyntien yhteydessä mitä paperissa näkyy...

Tsemppiä ja rutistuksia!