sunnuntaina, heinäkuuta 15, 2007

Lomafiiliksissä....

Edessä neljä viikkoa lomaa! Ihanaa, tuntuu niin uskomattomalta, että voi vain olla ilman mitään suunnitelmia. Ja antaa masun kasvaa... Huomenna olisi meidän ensimmäinen neuvola, ja molemmat odottaa jännittyneinä, että kaikki olisi ok. Kunpa löytyisi ne sydänäänet! Jos ne kuuluvat, niin sitten aiomme kertoa vanhemmillemme. Ajattelin että käyn ostamassa kunnon leivokset muka Talonosoton kunniaksi, ja sitten paljastetaankin jotakin ihan muuta...

Meidän kämppä on nyt myynnissä, toivottavasti ei kovin montaa kuukautta tarvitse kaupata että muutto onnistuisi vielä ennen syksyä. Ensimmäiset viralliset esittelyt ovat kai ensi viikolla, muutamalla kiireiselle pariskunnalle olen kämppää jo näyttänyt. Totta puhuen ei ole kovin kivaa esitellä omaa asuntoa, parempi vaan että välittäjä hoitaa asian jatkossa.

Tänään perheeseen tulee toinen "vauva", kun mieheni tuo kotiin hirvikoiran pennun. En ole asiasta kovinkaan innoissani, mutta toki yritän ymmärtää miestäni. Hirvestys kun ei kuulemma ole mitään, jos ei ole omaa koiraa. Eniten kai stressaa tämä alkuvaihe, kun koira on vielä sisällä ja sisäsiistiksi pitäisi oppia. Sitten tulevaisuudessahan koira on ulkona häkissä, joten uusi talo on senkin puolesta tervetullut. Kova lenkkeilyttäminenhän siinä alkaa, tarvitsevat todella pitkiä lenkkejä useamman kerran viikossa ja muita lenkkejä päivittäin. Mutta ne rutiinit ovat onneksi jo tuutuja näiden nykyisten koiruuksiemme vuoksi.

Sitä tuleew mietittyä tulevaa arkea joskus liiankin tarkkaan. Minua esimerkiksi huolettaa jo nyt, että miten hoidan kolmen koiran lenkkeilytyksen sitten, kun minulla on vauva ja mieheni on vaikkapa työmatkalla? Vauva selkäreppuun vai?

Ei kommentteja: