maanantaina, elokuuta 13, 2007

Stressittömiä töitä, kiitos!

Vieläkään ei ole syytä löytynyt verenvuodolle, joka jatkuu edelleenkin, välillä runsaampana, pääasiassa kuitenkin tuhrutteluna. Neuvolan lääkäri kuuntewli sydänäänet, jotka edelleenkin olivat hyvät, kohdunsuu oli kuulemma siisti ja napakasti kiinni.

Ylihuomenna minulla on nyt sitten ylimääräinen ultra, johon lääkäri laittoi lähetteen. Ei siis tarvitse hakeutua yksityiselle, niin kuin ensin suunnittelin. Kunpa vuodolle nyt vain löytyisi joku järkeenkäypä syy, ettei tarvitsisi olla jatkuvasti pieni pelko sydämessä.

Päätin kuitenkin luopua pessimistisyydestä sen verran, että kerroin tänään töissä pomoilleni, että vuodenvaihteen jälkeen olisin jäämässä mammalomalle mikäli kaikki vain hyvin menee. Olivat ainakin sen oloisia, että olivat vilpittömästi iloisia puolestani, se tuntui hyvältä. Samalla sain sovittua, että minulle suunniteltu esimiehen tuuraus annetaan jollekin toiselle, yritän nyt tehdä ihan normaalia, mahdollisimman stressitöntä työtä. Oma terveys pitää nyt laittaa kaiken muun edelle, sen alan vihdoinkin uskoa.

Lääkäri kielsi minulta jumpat siihen asti, että syy vuodolle on löytynyt. Siinä onkin ollut kovempi pala purtavana, liikunta kun on ollut viime vuodet intohimona. Ja vaikka lupa liikunnalle tulisikin, niin kovimmat lajit täytyy kyllä karsia jo pois, eli spinning ja paljon hyppyjä sisältävät jumpat sekä rankimmat vatsarutistukset. Oma kuntosaliohjaajani lupailikin tehdä minulle raskausajan pilates -ohjelman, jota voi tehdä sitten kotonakin... Jostakin syystä alitajunnassa on pelkona se, että tuo terveellinen pahe jäisi sitten raskauden ja lapsen myötä unholaan....

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mun äiti vuosi verta läpi molemmat raskautensa. Ultria ei tuolloin ollut käytössä, joten aina välillä vaan otettiin verikoe, että onko edelleen raskaana vai ei.

Toivottavasti syy vuodolle selviää ultrassa. Ne rankat liikunnat kannattaa kyllä jättää pois.

homemother kirjoitti...

Miten sulla menee? Joko on vuoto loppunut...? Ihan kiinnostuneena taalla odotan jatkoa! Toivottavasti kaikki on hyvin ja saadaan yhdessa jatkaa tata oottamista eteenpain!