lauantaina, joulukuuta 22, 2007

Joulua odottamaan...

No nyt saa tämä emäntä heittää höpöttämisen näiden kiertojensa kanssa. Tänä aamuna sitten aukesivat padot ja kp 1.

Hetken aikaa tuntui pahalta, ja kerroin parin päivän piinasta myös miehelleni. Hän teki lähtöä hirvimetsälle ja kysyi, pitäisikö hänen jäädä seuraksi. Silloin minulla alkoi jo naurattamaan, että ei tämä nyt niin haudanvakava juttu ole!

Nyt otan kävelysauvat ja lähden nauttimaan päivän kirkkaimmasta hetkestä. Tänään on talvipäivänseisaus ja kohti kevättä lähdetään menemään. Lenkin jälkeen odottaisi sauna.

Ennen iltavuoroon menoa olisi tarkoitus vielä ehtiä laittamaan jonkin verran joulua. Muutossa on osa koristeista mystisesti kadonnut, niitä pitäisi metsästää. Joulukuusenkynttilät olisivat nyt tärkeimmät löydettävät, sillä en suurin surminkaan halua lähteä ostamaan niitä kaupasta, sen verran härdelliä oli jo eilen. Meidän ensimmäinen yhteinen kuusi odottaa kuistilla. Mies sen kävi valitsemassa. Oli oikein soma ja korkea kuusi. Keskeltä vähän harvanlainen, mutta muuten ihan täydellinen. Ja täydellisessä kuusessahan pitää pieniä kauneusvirheitä ollakin =)

Mikäli runosuoneni nyt tästä ennen joulua tyrehtyy, niin oikein ihanaa joulua kaikille teille, jotka olette blogiani seuranneet. Ensi vuodesta tulee oikein hyvä vuosi, tunnen sen!

5 kommenttia:

ikuinen kirjoitti...

Hyvää joulua ja kovasti onnea tärpin metsästykseen teille :)

Olet ollut mielessäni!

mari-johanna kirjoitti...

Oikein hyvää joulua ja onnekasta ensi vuotta :D

Tiitu kirjoitti...

Lämpöistä joulua teille ja plussaa ensi vuodelle! :)

JonnaKonna kirjoitti...

Ihanaa Joulua! Toivottavasti ette ensi jouluna ole kaksin... ;o) Joten nauttikaa siitä nyt! :oD

Arkipurkka kirjoitti...

Hyvää joulua ja antoisaa vuotta 2008!