keskiviikkona, joulukuuta 26, 2007

Kuusi ulos, joulu meni jo....

No niin, kinkun sulatus on täydessä käynnissä! No ei kuusta nyt sentään ihan vielä ulos kanneta, olkoot vain loppiaiseen saakka. Hommasin siihen vielä tänä vuonna uudet koristeet, joten olkoot vaikka juhannukseen...

Jouluaattoaamuna kävimme pikkuisen haudalla. Itkuksi meni siis aattoaamu, mutta jotenkin arvasinkin, että joulu herkistää. Mielessä pyöri se, kun olimme puhuneet silloin kesällä, että mahdunkohan edes joulupöytään ison mahani kanssa. Niin se kohtalo vaan heittelee.

Viikoloppuna tulee siskoni perhe uuden vuoden viettoon, joten happeningia on tiedossa. Ovat siinä iässä, että heiltä tulee niin hauskoja lausahduksia, että iloisia hetkiä pitäisi olla tiedossa.

Olin kerran siskon nuorimmaisen kanssa taloamme lähellä olevan koulun leikkikentällä. Eskari-ikäinen poika ihmetteli minulle, että miksi minä en ollut käynyt siellä aiemmin. Kun yritin selittää, että siksi kun meillä ei ole lapsia, niin poika vaan nyökkäsi ja totesi, että "kyllä teille niitä lapsia voi vielä tulla". Lisäsi vielä, että minun pitää sitten muistaa, että niitä pitää sitten komentaa jos ne eivät tottele. "Lupasin niin tehdä.

1 kommentti:

CresceNet kirjoitti...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.