lauantaina, joulukuuta 15, 2007

Oih ja voih. Pikkujouluissa syöty savukalasalaatti oli ihan varmaan pilalla.  Sen verran tiheään on joutunut nyt vessassa juoksemaan. - Tosi kuvottava olo ja vatsaa vääntää.  (Juu, eikä ole edes krapula, sillä on työviikonloppu. )

Projekti käiverö on nyt jännäilytilassa, taitaa olla kp 24/28 menossa. Enpäs oikein jaksa uskoa tärppäykseen, ja yritän muutenkin olla ajattelematta asiaa liikaa, ettei tulisi taas kovia kolahduksia. Ehkäpä tähänkin alkaa turtumaan, sillä niin palavasti en ole asiaa nyt miettinyt.

Siskoni mies kävi heidän nuorimmaisen poikansa kanssa, olipas siinä vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Ihan hetkessä oli kaikki matot rullalla, sohvatyynyt pitkin ja poikin ja koirat ryntäsivät hankeen vilvoittelemaan kuumissaan. =) Kyseessä on aika ihana vesseli, touhukas, mutta hyvin kasvatettu. Myös mies seurasi nauraen pojan touhuja. Sanoi mulle sitten jälkeenpäin, että olisi aika mukavaa jos meilläkin olisi pari tuollaista täällä vipeltämässä.  Olisihan se, mutta mistä niitä saa?

Oho, 10 minuuttia tehokasta työaikaa käytetty blogiin *katsoo olkansa yli, ja jatkaa töitä ihan kohta. Pitää ensin kurkistaa, mitä muille blogeille kuuluu*

Ei kommentteja: