lauantaina, tammikuuta 19, 2008

Eipäs-juupas

No jopas tämä menee omituiseksi.... Ei ne menkat sitten alkaneetkaan, vähän tuli kirkasta verta ja sen jälkeen vuoto loppui kuin seinään. Menin illalla vielä bodypumpiin, jotta saisin päätä tyhjennettyä. Sinne sitten laitoin kaikki varasiteetkin, kuukautisten ensimmäisinä päivinä kun vuoto on yleensä ollut todella runsasta. -Kun tulin kotiin, oli tampax rutikuiva. Eikä ole vuoito jatkunut vielä tänäänkään.

Eli nyt en tiedä yhtään, voiko tässä iloita vai ei. Maanantaina ajattelin laittaa testit jälleen kehiin jos menkat ei tosi voimin ala ennen sitä, haen vielä tänään apteekin vähän varmemman testin. Tänään siis kp 29/28.

Kyllähän toivo kieltämättä uudelleen heräsi. Mietin, että olisivatko olleet ns. valemenkat. Olen kyllä tutkaillut oireita, eilen ja tänään on ollut todella kova päänsärky, en tiedä onko se raskausoire vai ei. Parasetamolia olen pääkipuun ottanut, mutta ei oikein auta. Rinnat myös hivenen arat (mutta voi johtua eilisestä jumpastakin) , lämpö koholla, (37,2). Eniten huolittaa tuo menkkamainen kipu, mutta sitä minulla oli jo silloin ensimmäisessä raskaudessakin, joten ehkä on vain hyvä merkki.

Miehelle kerroin eilen alkaneesta verenvuodosta, joten hän on nyt siinä luulossa että kaikki on menetetty. En halua kiduttaa häntä tällä juupas-eipäs-juupas -leikillä. Tänä viikonloppuna hänellä on lisäksi lapsuudenaikaisia ystäviä käymässä, joten hänbellä on muutakin mietittävää =)
Odottelen joko vahvan plussan, ja kerron sitten tai jos nega tulee, niin ei hänen tarvitse tietääkään koko jännitysnäytelmästä. Onneksi on tämä blogi ja te, joille voin vähän purkaa mieltä!

Palailen viimeistään maanantaina kertomaan, missä tilassa olen.

11 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Hui, menipäs jännäksi! Testaamisesta sen verran, että positiivinen raskaustesti tarkoittaa 99,99% varmuudella, että raskaus on alkanut. Niinpä jos se nyt on menossa kesken, testit eivät sitä kerro vielä vähään aikaan (ehkä tämän tiesitkin). Hormonitilanne palautuu normaaliksi vasta päivien / jopa viikkojen kuluessa. Maanantaina siis todennäköisesti vielä testaat plussaa joka tapauksessa. Mut verenvuodon lakkaaminen on hyvä merkki! Ultra kertoo tilanteen kaikkein parhaiten, mut sekään ei varmaan vielä, sillä esim. syke näkyy kai vasta joskus rv 6-7, näin ainaki mulle on aina sanottu.

Joka tapauksessa pidän hurjasti peukkuja! Tilanne on varmasti raastava :/ Jaksamista!

Tiitu kirjoitti...

Mielessäni kävi edellistä kirjoitusta lukiessani, olisiko kyseessä voinut olla kiinnittymisvuoto, mutten viitsinyt mainita asiasta, etten turhaan herättäisi toiveita. Minä erehdyin huhtikuun lopulla luulemaan kiinnittymisvuotoa menkoiksi, mutta vuoto loppuikin saman tien. Noin viikon kuluttua tein raskaustestin, kun menkat eivät vieläkään olleet alkaneet ja kaksi viivaahan sieltä napsahti. Nyt nuo viivat tuhisevat tuossa sylissä. :)

Valemenkat muistuttavat käsittääkseni niin vahvasti oikeita menkkoja, ettei asianomainen niitä yleensä erota toisistaan. Ja tästä usein johtuu se, ettei nainen tajua olevansa raskaana kuin vasta viikkojen, mahdollisesti kuukausien kuluttua. Sinun vuotosi kuulostaisi kyllä ennemminkin kiinnittymisvuodolta. Jatketaan siis peukuttamista! :)

moxie kirjoitti...

Minulla on kummassakin onnistuneessa raskaudessani tullut ns. valemenkat joten toivoa on :)

Tiitu kirjoitti...

Ei kun siis maaliskuun lopulla erehdyin luulemaan vuotoa menkoiksi, huhtikuun alussa plussattiin. Pari päivää ennen tuota kiinnittymisvuotoa testi näytti negaa ja siinä välissä en sitten testaillutkaan.

TiinaR kirjoitti...

Onpas tämä jännittävää! Peukutellaan kovasti että plussa pysyy ja masu alkaa kasvaa :)

Sanna kirjoitti...

No jopas menee jännäksi. Ilmoittelehan heti kun lisää selviää. Peukkuja =)

Tsu kirjoitti...

Minä uskon että raskaana olet kun verta ei ole enempää näkynyt. Päänsärkykin puhuu minusta sen puolesta, nimimerkillä järkyttävät päänsäryt alkuraskaudessa aina ;)

Btiipero kirjoitti...

Toivottavasti olis harmittomasta vuodosta kyse. AInakin luupaavalta vaikuttaa kun oireet jatkuvat ja vuotoa ei tullut kun sen yhden pienen hetken.

Kukannuppu kirjoitti...

Oi ja voi, kuinka voi olla jännittävää ja raastavaa ja toivoa herättävää yhtä aikaa! Peukut on pystyssä täälläkin! Pysymme linjoilla...

Janna kirjoitti...

Mä niin toivoisin teille plussaa. Ja odotan jännityksellä mikä on tulos. Olen lukenut blogiasi jo pitkään, mutta nyt vasta kommentoin ensimmäistä kertaa.

orava kirjoitti...

Jännittyneenä odotellaan kuulumisia...ja tietysti peukut pystyssä!