tiistaina, helmikuuta 12, 2008

Iloa ja surua

Pelkäsin tätä päivää kauheasti. Onhan tänään ensimmäisemme laskettu aika, ja sitten oli myös ultra.

Muistan kun aikaisemmin toivoin, että olisin onnistunut tulemaan raskaaksi tähän päivään mennessä. Mietin vielä ultrauksessa siinä lääkäriä odottaessa, että miten käsittelen asian, jos uutiset ovatkin huonoja.

Lääkäri oli sama, joka ultrasi minua kesällä vuotojen vuoksi. Piti minua oikein jännityksessä, käänteli ja väänteli ultraa eikä puhunut mitään. Sitten lopuksi sanoi, että no kyllähän siellä alkio on. Minä henkäisin samantien, että sykkiikö sen sydän? Silloin lääkäri käänsi monitorin minuun päin ja näytti pientä jyskyttävää sydäntä. Ja mittausten perusteella on menossa ihan oikeat viikotkin, 7+3. Mittaa käiveröllä oli 1,19 cm.

Soitin heti miehelle työpaikalle, onnelliselta kuulosti hänkin. Tuossa tuo äsken tutkaili ultrasta saatua kuvaa ja mietti, että kumpikohan sieltä on tulossa.... Minulla itkettää ilosta. Nyt kun vain sain saisimme pitää tämän.

Lähdemme mieheni kanssa kohta hautausmaalle, käymme viemässä kynttilän pikkuisen haudalle. Kai tämä 12.2. on sitten se merkkipäivä, joka ei tule koskaan unohtumaan. Onneksi nyt saimme päivään myös iloisempia sävyjä joukkoon. Kaksijakoinen fiilis, totta puhuen.

7 kommenttia:

Mari-Johanna kirjoitti...

Olipas ihania uutisia täällä! Onnea! Ja jaksamista tähän teille samalla niin rankkaan päivään.

Elinainen kirjoitti...

Onneksi olkoon! :D

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ja surua,niin se elämä menee...Paljon paljon paljon onnen murusia teiän tiellenne!!! =)


Meille se joulukuun kerta ei sitte onnannu(kävin sitä talon kivijalkaa sit potkimassa...heh),vkonloppuna tikutin taas oviksen ja tärppiä ootellaan!! =) t.hiutale

Tiitu kirjoitti...

Ihania ultrauutisia, onneksi olkoon!

Anniina kirjoitti...

Kuten hiutale tuossa edellä jo kommentoikin, niin toden totta, suru ja ilo tasapainottelevat kyllä lahjakkaasti... Aika liikuttavaa, että juuri tälle päivälle osui tämä ilouutinen ultrasta.
Onnea tulevasta pikkuisesta, nyt se siis on varmasti totta :) Toivon että pystyt kaikista mahdollisista peloista huolimatta nauttimaan raskaudestasi täydellä sydämellä! Olette onnenne ansainneet!

JonnaKonna kirjoitti...

Onnea kovasti hyvistä ultrakuulumisista! <3 Nyt vaan masua kasvattelemaan. :o)

Anonyymi kirjoitti...

täällä säännöllisesti olen käynyt lukemassa ja nyt jätän merkin :) !
Oikein paljon onnea ja tarrasukkia pienelle!!
<3:ihope helmikuisista ;-)