tiistaina, toukokuuta 15, 2007

No nyt sitten matounia....

Mikä ihmeen unikausi mulla nyt on? Viime yönä sitten imuroin kovasti keittiön uunin alustaa ja löysin sieltä niin isoja matoja että ne tukki imurin suuttimen.... =( Kiitos unianalyysia, jos joku osaa tulkita....!!!

Oli uusia vieraita ja kommentoija, kivaa =) Mukavampaa kirjoittaa kun tietää että joku näitä lukeekin, eikä tämä ole ihan pelkkää itsekseen ääneen hapatusta. Tulee mieleen ajat nuoruudessa kun ei ollut vielä meiliä, ja piti laittaa lehteen ilmoitus, että haluaa kirjekavereita..... Kuinka moni oikeasti enää kirjoittaa kirjeitä?

Niin, mietin tuota paniikkihäiriö-masennus -juttua, ja mulla lääkäri sanoi, että noin 6:lla kymmenestä helpottaa paniikit tai muut neuroosit raskauden ajaksi. Elimistö ikään kuin säästää kroppaa eikä heitä mitään turhia pelkoja enää kehiin, onhan sitä mietittävää silloin jo muutenkin... Oli kuitenkin sitä mieltä, että jos synnytyksen jälkeinen masennus pelottaa, niin voidaan sitten aloittaa pieni fluoksetiiniannos varmuuden varalle. Se tieto kyllä jo sinällään rauhoittaa, vaikkakin uskon yrittäväni ihan ilman.

Mie ootan innolla jo pelkkiä ovistestipäiviä, perjantaina pääsee jo aloittamaan. Sitten kun saisi pidettyä h-hetkellä vielä näpit terveen järjen rajoissa erossa miehestä, ettei se tunne itseänsä siementäjäkoneeksi...

Ei kommentteja: