maanantaina, kesäkuuta 11, 2007

Neuvolavaraus

Tulipa tuo ensimmäinen neuvolakäynti kauas, reilun kuukauden päähän. Ensimmäinen neuvola on sitten kun 10 raskausviikkoa on täynnä, eli heinäkuun puolessa välissä. Silloin kuulemma vierähtää heti 1,5 tuntia ja sitten olisi myös ensimmäinen ultra. =D Kunpa kaikki nyt menisi hyvin sinne saakka!

Neuvolan nainen oli kyllä ihan mukavan oloinen, onnitteli heti iloisesti. Kysyin myös tästä menkkamaisesta kivusta. Oli sitä mieltä, että voi olla ihan normaalia, mutta jos veristä vuotoa tai kovempaa kipua tulee, niin sitten on otettava yhteys joko häneen tai mentävä päivystyksen kautta lääkärille. Ymmärsin niin, että koska on kyseessä esikoinen, niin kivut voivat senkin vuoksi olla kovia, tilanne kun on kropalle täysin uusi.

Joku voisi muuten ihan oikeasti kohta hakea tämän koneen multa pois. Olen nimittäin nyt tutkinut kaikki mahdolliset tiedot tuulimunaraskauksista sekä kohdun ulkopuolisesta raskaudesta. Tieto lisää tuskaa, tämä on kyllä ihan totta!

3 kommenttia:

JonnaKonna kirjoitti...

Täällä toinen plussannut, joskaan en esikoista odota. :o) Laskettu aika 11.1.08. Koskas sulla?

Onnea odotukseen! :o)

Cazze kirjoitti...

Kivaa, uusia odottajia suosikki-listalle! Mulla olis tuolla 12.2. hujakoilla. ystävänpäivän läheisyyteen.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea!

Lohdullista, että joku muukin joutuu soittelemaan neuvolaan vatsakipujen vuoksi. Minä sain ekan neuvolan jo juhannuksen jälkeen, viikoilla 6+5. Samalle viikolle tilasimme yksityiseltä ultran, kun en voi kunnolla uskoa ennenkuin näen sykkeen.

Ja meillä on la arviolta 13.-14.2. Tervetuloa myös Ihmetellen-sivulle bloggeriin!