keskiviikkona, kesäkuuta 13, 2007

On vaunuja, vaunuja ja sitten vielä vaunuja

Olin eilen talkoilemassa koiraseuramme hyväksi. Oli todella kylmä, satoi vettä, meinasi jopa v...ttaa. Mahassa juili muutaman kerran tosi pahasti.

Tämä alkuraskaus tuntuu toisaalta kauhean oudolta, välillä ei tunne mitään, ja välillä on sitten tuota pientä kipuilua. Nyt tänä aamuna on ollut taas sellainen olo, että ei tiedä yhtään, onko siellä kohdussa ketään kotona vai ei. Ja samalla pientä pelkoa siitä, että entäpä jos ei olekaan.

Luin intona jo muiden blogeja jossa olivat tehneet jo hankintoja vauvalle. Haluaisi myös! Minä ajattelin sen ensimmäisen neuvolakäynnin jälkeen vasta uskaltautua, josko ne sydänäänet sitten jo kuuluisivat.

Joku puhui nukuttavansa vauvansa alussa kehdossa. Ihana ajatus. mietin jo, että jos kehdon ottaisi sinne meidän sängyn viereen ja tavallisen pinnasängyn sitten laittaisi lapsen omaan huoneeseen. Siitä olisi sitten yöllä helppoa lasta nousta imettämään. No niin, nyt vähän jarrua jo.

Toinen asia mitä olen ihmetellyt, on vaunumaailma. Tämä kun haluaisi juoksuvaunut, ja sitten on kaiken maailman yhdistelmävaunuja ja muuta. En minä toki haaveile juoksevani tikit alapäässä jo pari päivää synnytyksestä, mutta toivoisin kyllä että pääsisin nopeasti takaisin liikkumaan, se kun on nyt intohimoni. Tai sitten se into heräilee vasta pitkän ajan jälkeen, kun vyötärölle on jäänyt pari kymmentä kiloa extraa... Kunhan edes joskus heräisi.

1 kommentti:

Rodrigo kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.