keskiviikkona, tammikuuta 23, 2008

Miten tässä malttaa vielä kahdeksan kuukautta....

Oikeasti. Mie olisin valmis jo nyt ottamaan sen nyytin syliin!

Raskaana olen myös maanantaina otettujen verikokeiden perusteella, arvo oli 364. Viitearvot tuolle välille ovat 3-426 (löydetty perhesuunnittelun sivuilta http://pesu.come.to/ ), eli normiraskaus olisi menossa. Huomenna on vielä tk-lääkäri. Minä en olisi sinne edes pyrkinyt, mutta lääkäri oli toivonut, että menen käymään kokeen lisäksi myös siellä. Ihan hyvä juttu toisaalta, ehkäpä olisi mahdollista päästä alkuraskauden ultraan. Olen kyllä varannut sellaiseen ajan yksityisen puoleltakin.

Muuten oireilu on aika vähäistä, alavatsakipuilut jatkuvat ja tämä pohjattoman oloinen väsymys. Iltavuoro töissä odottaisi, joten nokoset ehkä olisi paikallaan...

Joku kommentoi, että kannattaisiko nyt vähentää liikkumista. Aion kyllä vähentää, mutta en kuitenkaan kokenut viime raskaudessakaan liikaa liikkuneeni. Lajeja toki täytyy reippaasti pehmentää. Plussauksen kunniaksi olen sitten viikon ollut tekemättä yhtään mitään.

Tämä lähtis päikkäreille.... =)

5 kommenttia:

JonnaKonna kirjoitti...

Voi teitä! Olen pohjattoman iloinen teidän puolestanne! Ihanaa!
Uskotaan vaan että kaikki menee hienosti ja kuukaudet kuluvat haipakkaan ja pian teillä on ihana pikkuinen sylissänne.

Ja veikkaan että pääset ihan julkisenkin puolen kautta ultraan jos niin toivot.

Halit.

Marianne kirjoitti...

Oi! Ihanaa, te saatte vauvan. :) Onnitteluhali! :>

Arkipurkka kirjoitti...

I-H-A-N-A-A!!! Toivon kovasti onnea matkaan!

Pompon odottaja kirjoitti...

Hurjasti onnea teille!

Kati kirjoitti...

Väsy oli itsellänikin alkuraskaudessa aivan jäätävä. Ekat 12 viikkoa olisin kernaasti nukkunut liki läpeensä. Ja sitten oli hillitön jano ja myöhemmin tuli vielä kuvotus aivan alun ohitettuani. Ja ne alavatsakivut ja se jatkuva pissittäminen.

Ja nyt pissittää taas ja alavatsaa särkee, kun vauva taas vaatii tilaa itselleen enemmän kuin minussa oikeastaan olisi. Mutta mitäpä sitä ei kestäisi, kun tietää antavansa toiselle kasvualustan terveeseen ja vahvaan elämään.

Tsemppiä tuleville kuukausille, varmasti kurkin sinua jatkossakin!