torstaina, tammikuuta 31, 2008

Pelkoa

Tulin juuri koirien kanssa lenkiltä, kun huomasin että oli tullut aika paljon verensekaista, vaaleanpunaista valkovuotoa.

Nyt on todella lannistunut ja masentunut olo. Mies yrittää lohduttaa, että voi olla viatonta, mutta mie pelkään kaiken nyt toistuvan.

Juuri kun pääsin huokaisemaan helpotuksesta, sillä kävin eilen verikokeessa, ja HCG-taso oli noin 11400, mikä on näille viikoille todella hyvä luku.

Nyt ei jaksa edes toivoa mitään.

4 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Hei nyt ei heitetä kirvestä kaivoon! Viimeistään aamulla soittoa lääkärille ja tutkittavaksi. Monilla saattaa alkuraskaudessa tulla verisiä vuotoja ilman, että ne tarkoittavat mitään. Voin kuvitella että tuntuu aivan kammottavan pelottavalta ja pahalta, mutta kaikki voi olla hyvin! Toivottavasti selviätte säikähdyksellä, mä pidän kaikki peukut ja varpaat ylhäällä niin kauan että päivität tilannetta!!
HALAUKSIA!!

JonnaKonna kirjoitti...

Minä kanssa kovasti peukutan kaiken hyvän puolesta! Toivottavasti selviätte säikähdyksellä todellakin ja vuoto tuossa vaiheessa lienee melkoisen yleistä kuitenkin.

VoimaHali!

Äiree kirjoitti...

Toivottavasti kaikki menee hyvin.
Itse menetin poikani 20+5, mutta sen jälkeen tärppäsikin heti ja nyt on sylissä terve tyttö.
Tsemppiä!

Anonyymi kirjoitti...

Saattaa hyvinkin olla istukan kiinnittymisen aiheuttamaa pientä tihkutusta. Ja tottahan tiedät, että alkuodotuksen aikana saattaa tihkutella niihin aikoihin kun kuukautisten pitäisi alkaa?

Tsemppiä, koeta jaksella ja selvitä asia.