maanantaina, kesäkuuta 16, 2008

Käiverö esittäytyy
Tässä minä nyt sitten olen.

768 gramman edestä toiveita ja unelmia.

Haukottelin, näytinpä kieltäkin,

kieriskelin ja ojentelin jalkojani.

Eikä äiti ja isä vieläkään tiedä,

olenko se pieni hirvimies,

vai tulisieluinen pikkuneiti.

Muutama viikko vielä, sitten nähdään!

Käiverö 24+4Eli ultra takana, ja oheinen pikkuihminen siellä meille esittäytyi. Itkuhan siinä alussa tietenkin minulla pääsi. Oli se niin pieni ja hurmaava. Katselimme, ihmettelimme, tuntui todella ihmeeltä nähdä käiverö tavallisten ultrakuvien jälkeen niin pienen ihmisen näköisenä.

Kauaa ei tuota seesteistä kuvaa kuitenkaan näkynyt, sillä käiverö päätti, että on päivän jumppatuokion aika, eikä oikein malttanut olla paikallaan. Kun ultraaja oli vielä aika kokematon, niin sen loppuajan tuijottelimme epäselviä kuvia. Sen verran kuitenkin näimme, että jotakin se siellä yhdessä välissä maiskutteli, työnsi kielensä välillä ulos ja haukotteli. Ja sitten taas mentiin.

Sukupuolta emme kysyneet vieläkään, mutta pakko on kyllä myöntää, että kasvot näyttävät kyllä pienen pojan kasvoilta, ihan isänsä näköinen pikkuinen oli. Itseäni en kasvoista juurikaan löytänyt. Mutta kukapa sitä vielä tietää, miten piirteet muuttuvat kun käiverö alkaa kerätä enemmän rasvaa ja piirteet pehmenevät. Eli jännityksessä mennään loppuun asti, joskin itseltäni on kyllä muutaman kerran jo lipsahtanut sanat "pikku miehestä" ja "pikkujätkästä". Pieni tyttö yllättäisi täysin ainakin äitinsä.

Reilu 14 viikkoa enää laskettuun. Aika tuntuu menevän nyt todella vauhdilla, ja vatsa on ottanut oikein kunnon kasvurynnistyksen. Supisteluita oli viikonloppuna jälleen aika lailla, joten taitaa tämä sairasloma tulla todellakin tarpeeseen. Nyt kun vain kaikki menisi hyvin loppuun saakka.

Cazze 25+2

6 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Oih mikä söpöläinen <3 aivan mieletön kokemus varmasti ollut ja tekee vauvan entistä läheisemmäksi. Ihanaa, että kaikki on hyvion. En minä ainakaan osaisi ulkonäöstä veikata sukupuolta.

Piuku kirjoitti...

Oi oi Onnea!
ihana!

Hienoa että on asiat hyvin ja erihyvä että pikku käivis siellä piti kunnon pippaloita! Touhua täynnä koko nassikka!

Hyvää loppuhautomista, hyviä vointeja ja paljon lepoa!

Sari kirjoitti...

Ihana pieni vesseli kuvassa! :) Tuo äidin oma tunne sukupuolesta pitää yllättävän hyvin paikkansa, vaikkei tietäsi etukäteen sukupuolta. Itselläni oli molemmista neideista aivan tyttö fiilis, vaikka muut väitti mahan muodonmukaan poikaa. :)

Lilja74 kirjoitti...

Ihana sievä vauva! Näin ulkopuolisesta voisi hyvinkin olla kasvojen puolesta tyttö!

Kukannuppu kirjoitti...

Hieno kuva! Mekin kävimme 4D:ssä aikoinamme ja täytyy sanoa, että kun lapsi syntyi, yhdennäköisyys kuvan vesseliin oli ilmeinen. Vielä nytkin, yli 1-vuotiaana hän tuntuu olevan aivan saman näköinen.

Hyviä äitiysloman (sillähän sinä nyt käytännöllisesti katsoen jo olet...) ensi päiviä!

pikkumies kirjoitti...

Oi, täällä olikin näin ihania ultrakuvia. Sinulla on suurin piirtein saman verran jäljellä mitä miulla on viikkoja. :)

Vastavierailulle tulin.

Ihanaa loppuodotusta sinulle. <3