keskiviikkona, syyskuuta 15, 2010

Helpotus. 8+4

Kiitos, kiitos kotidoppler! Pieni sydän sykkii edelleen sisukkaasti sisälläni. Aika hullua lähteä etsimään sykkeitä vielä näillä viikoilla, mutta kun tytönkin sykkeet löysin viikolla 9+0, niin enhän sitten malttanut olla etsimättä. Ja hyvä niin, sillä heti kun kiivas sytkytys kuului, tippui iso kivi sydämeltä pois...

Vuodot ovat nyt loppuneet, onneksi niin. Seuraava etappi on ensimmäinen neuvola puolentoista viikon päässä, sitten np-ultraa odottelamaan...

Olo on ollut hyvä, jos ei väsymystä ja jatkuvaa syömishimoa lasketa :) Ihmeen sisäänpäin kääntynyt olo kuitenkin. Työmaailma EVVK, tyttöä on entistä kovempi ikävä töistä tullessa. Illat kikattelemme ja leikimme, tytön nukkumaan mennessä on melkein sellainen olo, että joko nyt?

Piikulilla on muuten jo kuudes korvatulehdus menossa, putkitusta mietitään jos uusii vielä kerran. Kenelläkään kokemuksia?

7 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Voi miten hieno uutinen! <3 Se on kyllä sanoinkuvaamaton olo, kun kuulee hirveän pelkäämisen jälkeen sykkeen <3

Anniina ★ kirjoitti...

Ihania uutisia! <3 Pieni on selvästi sisukasta tyyppiä, joka siellä on vain putsaillut yksiötään viihtyisämmäksi. Onnellinen odotus jatkukoon!

Elina kirjoitti...

Mahtavaa! Onnittelut jumputuksesta, maailman kauneimmasta äänestä.

PiKo kirjoitti...

onnea jumputuksesta :)

Putkituksesta sen verran, meillä viime kesänä laitettiin putket eikä ongelmia ole ollut. Lie mistä johtuu, mutta ei ole ollut tulehduksiakaan!

Nuknuk kirjoitti...

Onnea odotukseen!!! :)

Meidän pikkulikka oli korvakierteessä keväällä. 5 tulehdusta peräkkäin ja putket olisi pitänyt laittaa, mutta päätettiin kokeilla homeopaattisia lääkkeitä ennen putkitusta. Tiedä sitten uskoakko homeopatiaan vai ei, mutta se on ainakin selvä, että sen jälkeen likalla ei ole korvatulehduksia ollut :-O

Santtu kirjoitti...

Oi, se on ihanaa kun kuulee ne sydänäänet! :)

Tsu kirjoitti...

Sydänäänet on ihania <3

Meillä on nuorimmaisella (1v8kk) korvien putkitus edessä ylihuomenna. Tuppaa jokaisesta nuhakuumeesta iskemään korviin joten putket on paikallaan. Parilla sisaruksella on myös aikoinaan ollut putket, toisella putkitus auttoi heti, toisella hieman viiveellä niin että ihan kaikista flunssista ei korvatulehdusta tullut vaikka edelleen välillä ab-kuurille joutui. Mutta kyllä ne paikallaan ovat jos tulehdukset toistuvat. Sisaruksilta poistettiin samalla kitarisa, nuorimmaisen kohdalla lääkäri katsoo maanantaina miltä se näyttää että poistetaanko samalla vai ei. Jos on limainen tai iso niin pois vaan ettei toimi pöpöpesäkkeenä bakteereille.