sunnuntaina, syyskuuta 19, 2010

Mitä ihmettä tämä on?

Nyt sitten vuodetaan ihan kirkasta verta. Ja runsaasti. Mitään kipuja ei ole, mutta huoli kyllä kuristaa taas kurkkua.

Sydänäänet löysin kotidopplerilla, mutta helpotti vain hieman. Mitä ihmettä minun sisällä nyt oikein tapahtuu? Voiko keskenmeno olla alkamassa, vaikka pienen sydänkin vielä sykkii?

Hieman ennen kuin verenvuoto alkoi, tappelin avomieheni kanssa. Parisuhteestamme, ajankäytöstä, viikonlopuista jotka olemme tytön kanssa kahdestaan kun hän käy metsällä. Nyt tuntuu siltä, että tämä pikkuinen otetaan meiltä pois, kun en osaa olla tyytyväinen omaan elämääni. Ei se varmaan noin mene, muta niin sitä vain ajattelee.

Huomenna on tytön 2-v neuvola. Pitää siellä kysyä tästä vuodosta.

Cazze 9+1

6 kommenttia:

Haaveilija kirjoitti...

Toivotaan parasta!

Chaska kirjoitti...

Toivottavasti vuoto olisi harmitonta. Mun äiti aikoinaan vuosi verta vähän väliä läpi raskauden, kun odotti mua. Joten ei kaikki vuodot johda keskenmenoon. Toivotaan parasta!

Katja kirjoitti...

Ei välttämättä tarkoita pahaa. Tiedän useampia äitejä, jotka vuosivat kirkasta verta läpi raskauden ja saivat aivan terveet lapset. Jospa se olisi jotakin vaaratonta <3

Santtu kirjoitti...

Mä vuosin verta ihan urakalla enkelivauvaraskaudessa. Raskaus siis päättyi liian aikaisin, mutta se ei johtunut verenvuodosta. Lääkäreiden mukaan verenvuoto oli ihan normaalia... Kaikki siis voi olla hyvin, varsinkin kun sydänäänet kuuluu. Kannattaa huolehtia tarkkaan hygieniasta, verenvuoto altistaa tulehduksille. Toivottavasti kaikki hyvin! Pidän peukkuja.

Ja tyhmillä riidoilla et voi aiheuttaa sikiölle mitään pahaa. Välillä on ihan hyvä riidelläkin. :)

PiKo kirjoitti...

Voimia ja toivotaan vuoto harmittomaksi.
Rutistus!

Elina kirjoitti...

Toivottavasti tosiaan on harmitonta. Mulla on myös yksi ystävä, joka vuosi melko rajustikin tasaisesti läpi raskauden. Kolmeen kertaan lähtivät keskellä yötä sairaalaan, mutta aina onneksi kaikki oli hyvin. Lapsi syntyi terveenä ja hyvinvoivana.
Todella ikäväähän tuo on, kun ei pysty kunnolla raskaudesta nauttimaan. Pitää olla vähän varpaisillaan.
Voimia!